avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua! Lucrez de patru luni într-o instituție ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua! Lucrez de patru luni într-o instituție publică ...

Bună ziua!!
Lucrez de patru luni într-o instituție publică pe post de inspector debutant. La începutul carierei, șeful de birou mi-a spus că debutanții nu au drept de semnătură și, prin urmare, nu pot semna documente oficiale. După ceva timp, șeful de serviciu s-a schimbat și a revelat că, în situația mea, nu se pune problema de a nu semna documente sau a mi se da lucrări ca unui funcționar asistent. Precizez că în urma analizării unei fișe de post aferente unui debutant și a uneia aferente unui asistent, atribuțiile sunt în proporție de 70% aceleași.
Întrebarea: mă poate ajuta cineva cu o clarificare dacă debutanții au dreptul să semneze acte oficiale?

Alte discuții în legătură

Desfiintare functie publica de conducere anamaria81 anamaria81 Prin transformarea biroului in compartiment se desfiinteaza postul de conducere de sef birou si inca 2 posturi de executie. La celelalte posturi de executie ... (vezi toată discuția)
Dreptul la promovare iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Doresc sa stiu daca pot promova de pe un post de referent pe un post de inspector daca am facut facultatea inainte sa devin functionar public. ... (vezi toată discuția)
Cum e corect? Posidonia Posidonia Sunt inspector HR la o autoritate nationala.Am primit o Decizie prin care primesc integral atributiile unui post ramas vacant la Administrativ, care implica si ... (vezi toată discuția)