avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt internata în spital cu un copil de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt internata în spital cu un copil de 15 ani, cine ...

Bună ziua! Sunt internata în spital cu un copil de 15 ani,cine acorda concediul medical pe perioada internări și după?
Cel mai recent răspuns: ioana.vezeanu , utilizator 14:02, 17 Ianuarie 2023
Buna ziua!
Concediul medical ar trebui sa fie acordat de catre spital. Cel mai bine intrebati un doctor de acolo, sigur va poate oferi cea mai completa informatie.
Personal, am vazut concedii medicale eliberate de spital atat pentru perioada internarii, cat si dupa externare(ambele perioade fiind incluse intr-un singur certificat- desigur, este important si numarul de zile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

H70.0 mastoidita acuta darasteanu darasteanu Buna ziua am si eu o intrebare daca se poate.Am fost internat la spital la sectia microchirurgie otologica cu diagnosticul mastoidita acuta urechia stanga, si ... (vezi toată discuția)
Probleme concediu medical blondi3 blondi3 buna ! sunt noua pe forum si as avea si eu doua intrebari: 1.daca internarea unui pacient se prelungeste pe o perioada de 2-3luni se poate elibera concediu ... (vezi toată discuția)
Modul de completare a certificatului de concediu medical fabicolt fabicolt mod de completare la externare.Un angajat are concediu medical acordat la data de 23 ale lunii cu incepere din 11-24 pe linia de ambulatoriu si pe linia de ... (vezi toată discuția)