avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin o proprietate langa care primaria locala doreste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin o proprietate langa care primaria locala doreste instalarea ...

Detin o proprietate ,langa care primaria locala doreste instalarea unui grup de tomberoane de reciclare prin turnarea unui soclu de beton chiar langa gardul proprietatii mele.Care este limita legala pentru turnarea acestui soclu din beton?
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
marian19968, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:52, 17 Ianuarie 2023
Distanta minim prevazuta intre constructii este de 0,60 m

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respectarea distantei intre vecini valeria dorcu valeria dorcu vecinul meu doreste sa-si construiasca o casa de locuit . doresc sa stiu care este distanta legala admisa de la gardul meu si casa pe care el doreste sa o ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietar , sau nu ? Pompilui Avram Pompilui Avram Am cumparat un teren de la un vecin ( dezmembrare ) . Pe terenul respectiv , a ramas un gard de plasa . Acel gard imi apartine , sau trebuie sa il dau fostului ... (vezi toată discuția)
Neintelegere intre vecini nicoletaelena nicoletaelena Buna seara,am si eu o problema .Eu locuiesc la casa,vecinul meu doreste sa faca gard din beton,eu nefiind de acord cu aceasta deoarece terenul unde locuiesc ... (vezi toată discuția)