avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ipotecarea unui imobil... ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ipotecarea unui imobil... ipotecat

Speta: Persoana juridica are in proprietate un imobil. Contracteaza un credit de la banca garantand restituirea cu imobilul. Banca inscrie ipoteca. Ulterior, administratorii imprumuta societatea cu o suma aproximativ egala cu valoarea contabila a imobilului. Pentru ca firma merge prost, vor sa se asigure ca nu/si vor pierde banii. Intrucat singurul bun cu oaresce valoare a societatii este buclucasul imobil, vor o ipoteca. Cum procedez?
Le multumesc din suflet, de pe acum, celor care/mi vor raspunde.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:59, 22 Ianuarie 2010
buna ziua!
ar trebui sa aveti acordul abncii pt o ipoteca de rang II.
aveti in copntractul de ipoteca o seria de interdictii de grevare, instrainare, ipotecare etc..
daca banca este de acord, atunci se poate.
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2010
ContSters97658, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)
Interdictii imobil ipotecat luciaro luciaro daca am un imobil ipotecat si in contractul cu banca nu se precizeaza nici o interdictie in acest sens, pot sa fac modificari la imobil fara acordul( stirea) ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comercial ipotecat nirodus nirodus Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Am un spatiu dintr-un imobil ipotecat la Banca si doresc sa-l inchiriez si sa notez contractul de inchiriere in CF. In ... (vezi toată discuția)