avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,tatal meu a decedat si am mostenit partea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,tatal meu a decedat si am mostenit partea lui de avere(ap.cu ...

Buna ziua,tatal meu a decedat si am mostenit partea lui de avere(ap.cu 3 camere/jumatate)Am facut succesiunea si platesc jumatate de impozit pe ap.Am pensie (recent calculata cu punctul nou de pensii)1699 lei.Am dretul la ajutorul de incalzire de 1400 lei?Multumesc
Cel mai recent răspuns: paizsmaria , utilizator 15:20, 17 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune. bunica si bunicul au avut un apartament. bunica a ... ricaramurica900 ricaramurica900 Succesiune. Bunica si bunicul au avut un apartament. Bunica a murit prima. Bunicul a murit dupa bunica. Bunicii au avut doua fiice pe mama si pe matusa mea. ... (vezi toată discuția)
Mostenire dyana.mihaela dyana.mihaela BUNA ZIUA O PROBLEMA AM SI EU. BUNICI AU DOBANDIT IN COMUN O LOCUINTA. AU UN SINGUR COPIL-ADICA MAMA CAND AVEA MAMA 14-15 ANI A DECEDAT BUNICA ,SA FACUT ... (vezi toată discuția)
2 probleme legate de mostenire caponee caponee 1.Am o problema la care va cer ajutorul. Anul trecut in luna noiembrie am facut succesiunea dupa tatal meu care a decedat in 2007 pe apartament si masina si am ... (vezi toată discuția)