avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Pentru anii lucrati pana in data de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Pentru anii lucrati pana in data de 01.01.2011,cand ...

Buna ziua. Pentru anii lucrati pana in data de 01.01.2011,cand au fost desfiintate cartile de munca, sunt necesare adeverintele de venit de la angajatori, pentru pregatirea dosarului de pensie? Va multumrsc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 17 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați avut alte venituri salariale decât ce este mentionat în carnet , da.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte dosar pensie dorel13 dorel13 Va rog sa ma ajutati pentru a pregati dosarul de pensionare al unei colege. Pana in 2010 cand s-au desfiintat cartile de munca, are totul trecut in cartea de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime din 1987! iris_sweet22 iris_sweet22 Buna ziua , am rugamintea la dvs sa ma ajutati cu anumite informatii legate de o adresa / adeverinta cu vechime in munca pentru mama mea sau sa ma indrumati ... (vezi toată discuția)
Adeverinta dosar pensionare Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Un fost salariat al unitatii noastre mi-a cerut sa-i completez o adeverinta in care sa mentionez perioada lucrata si venitul realizat. El zioce ca ... (vezi toată discuția)