avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Poate mă poate îndruma cineva. Pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Poate mă poate îndruma cineva. Pentru eliberarea ...

Buna seara! Poate mă poate îndruma cineva. Pentru eliberarea unor numere provizorii pt maxim 5 zile e nevoie neapărat de asigurare?
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 12:51, 18 Ianuarie 2023
da
Deci ptr 5 zile de numere rosii trebuie sa fac asigurare pentru 1 luna?

Olga Tanasa a scris:

da

Deci ptr 5 zile de numere rosii trebuie sa fac asigurare pentru 1 luna?

Face cineva asigurari pe 5 zile sau 1 sapt ????

Cea mai mica perioada pe care puteti incheia asigurarea este: 30 zile

Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2023
Daniel Vidoe, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)
Numere provizorii auto,apare la fisc? Luciann739 Luciann739 Buna seara Am si eu o intrebare... daca se ia o masina adusa de afara (Elvetia) madina fiind radiata adusa pe platforma la care s a plătit vama pe numele ... (vezi toată discuția)
Dețin un autoturism cu numere de spania. pot circula în românia, până la înmatriculare, dacă am asigurare românească? adryanoo_boy adryanoo_boy Asa cum reiese si din titlu , vreau sa va-ntreb daca pot circula cu un auto cu nr de Spania pe drumurile din Romania , in vederea inmatricularii. Am facut ... (vezi toată discuția)