avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul meu are la garajul casei, la 1 m de linia de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul meu are la garajul casei, la 1 m de linia de hotar, fereastra ...

Vecinul meu are la garajul casei, la 1 m de linia de hotar, fereastra de lumina prin care nu se impiedica vederea spre fondul meu, I-am trimis doua notificari si refuza sa puna folie pe sticla. Daca angajez avocat sa deschida actiune pt obligatia de a face, dar pana la primul termen vecinul pune folie pe geam iar procesul inceteaza. In acest caz, mai am sanse sa obtin cheltuielile facute cu avocatul de la vecinul respectiv?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:17, 18 Ianuarie 2023
Teoretic aveti sanse sa recuperati cheltuielile aferente actiunii in instanta ,dar solutia este conditionata de strategia de reprezentare si de aparare a intereselor dv prin aparatorul ales

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu - ferestre de vedere si de aerisire filipanamaria filipanamaria buna ziua,as dori sa stiu daca legea imi permite sa am geamurile de la dormitoarele de sus cu vedere inspre curtea vecinului??dar gemuletele mici de la baile ... (vezi toată discuția)
Fereastra de luminĂ poate fi construită, spre deosebire de ... loveusa24 loveusa24 FEREASTRA DE LUMINĂ poate fi construită, spre deosebire de FEREASTRA DE VEDERE fără limită de distanță între aceasta și fondul vecinului dvs., unica ... (vezi toată discuția)
Problema geam la spatele casei vecinului prin care se uita in curtea mea SunSetter SunSetter Buna ziua, Problema mea e urmatoarea : vecinul din fata casei face cateva modificari imobilului si vrea sa puna si un geam la baie, geam care da fix in ... (vezi toată discuția)