avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Sunt însărcinată și doresc înainte de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Sunt însărcinată și doresc înainte de prenatal ...

Buna seara,
Sunt însărcinată și doresc înainte de prenatal sa îmi iau zilele de concediu care mi s-ar cuveni pe anul acesta. Ar trebui sa nasc in 11 Aprilie deci pana in Iunie voi fi in postnatal, așadar pot lua 10 zile de c.o. După multe conversații in care mi s-a spus de către angajator ca nu am dreptul la acele zile ca perioada de medical nu e timp efectiv lucrat au realizat ca am dreptate dar de ciuda nu vor sa îmi acorde acele zile “in avans”. Pot face ceva in situația aceasta?
Cel mai recent răspuns: NaomiMariuta , utilizator 10:40, 18 Ianuarie 2023
Nu avea cum sa fie programat pentru ca pe mine nu vor sa ma treacă pe planul anual de concedii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna NLY007 NLY007 Buna seara.Am si eu o mare nelamurire daca ma poate lamuri si pe mine cineva,mai pe larg este vorba de concediu de odihna am vreut sa imi iau concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna coffeelove coffeelove Buna ziua. Este legal ca angajatorul sa refuze cererea de C.O. pe motivul ca nu am acumulat destule zile? Ei acorda concediul pe principiul 1.75 zile×luna ... (vezi toată discuția)