avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Înscrierea pentru obținerea codului UIT?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Înscrierea pentru obținerea codului UIT?

O societate are ca obiect de activitate "Comert cu amanuntul al altor bunuri noi in magazine specializate" cod CAEN 4778.
Societatea comercializeaza materiale de constructii, pintre care se regasesc: ciment, otel beton, profile metalice. Materialele sunt transportate, cu mijloace de transport proprii, la clienti persoane fizice in baza bonului fiscal si la persoane juridice in baza facturii sau avizului de insotire a marfii. Totodata societatea are mai multe puncte de lucru. Se transfera materiale de constructii intre punctele de lucru in baza avizelor de insotire a marfii.
Materialele de constructii se incadreaza in categoria bunurilor cu risc fiscal ridicat?
In aceste situatii, inscrierea pentru otinerea codului UIT in sistemul RO e-Transport este obligatorie?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Aviz de insotire a marfii ContSters156394 ContSters156394 [b]1.[/b] Pentru ce cantitati de marfa este necesar un aviz de insotire a marfii? Spre exemplu, daca sunt persoana fizica si am achizitionat 100 de saci de ... (vezi toată discuția)
Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)
Bon de transfer sau aviz de insotire a marfii LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA O firma are ca obiect de activitate constructii de cladiri si are mai multe santiere in tara. Firma are un depozit central din care distribuie materialele ... (vezi toată discuția)