avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune/ dobandire drepturi proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune/ dobandire drepturi proprietate

Buna ziua . In urma succesiunii dupa decesul mamei, am constatat ca un teren care era trecut in actele de succesiune inca de la decesul bunicului 1969( mostenit de el de la tata dar nu era consemnata suprafata ci doar vecinii) nu a fost luat in consideratie intrucat nu am putut prezenta alte acte. Terenul este in folosinta familiei mele de mai bine de 70 de ani.( taxe platite, evidenta primarie etc) . Care este modalitatea de a intocmi/recupera acte de proprietate?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:03, 18 Ianuarie 2023
Daca se merge pe uzucapiune nu se poate decât prin instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire transmisa sub forma de act vanzare cumparare, fara a se mentiona suprafata de teren anla2 anla2 Am mostenit un imobil casa si teren care este in familia mea de peste o suta douazecisicinci ani. Primul este un act de donatie din 1890, al doilea un act de ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme iulia.dragomir iulia.dragomir Am in familie un caz de succesiune mai complicat si as dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru rezolvarea acestei probleme. Pe scurt, bunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Cota parte din moștenire o ia statul ? Icarus33 Icarus33 Bună ziua . Tatăl meu a decedat în anul 2014 . Anul acesta am fost la notarul public , de la ultimul domiciliu al defunctului , pentru a dezbate moștenirea ... (vezi toată discuția)