avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua sunt bolnava cu handicap accentuat, as dori ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua sunt bolnava cu handicap accentuat, as dori o lamurire ...

buna ziua sunt bolnava cu handicap accentuat, as dori o lamurire cf noi legi 7/2023 am dreptul la ingrijitor informal, la Dgspac Ploiesti spun ca numai persoanele varstnice, eu am 50 de ani grad accentuat sunt operata pe cord deschos cu Cmho si proteza valvulara are grija de mine fiul meu are 18 ani el face piata, mincare curat tot ce e mecesar eu nemaiputind sa ma aplec macar obosesc la cea mai mica miscare, imbracare, incaltat, descaltat nu mai zic maturat mop...etc, am dreptul sa pun baiatul ingtijitor informal si sa poata obtine acea indemnizatie de 1268 lei? cei ce aici spun nu...doat cei in varsta,legea scrie clar cei varstnici si nu numai?
Cel mai recent răspuns: tucu1 , utilizator 16:03, 18 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine suntem noi??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Pentru un inceput de an va indemn sa vizionati acest clip si sa va expuneti o parere:bow: acest clip eu il numesc STINTA SI ... (vezi toată discuția)
Invinuit - fisa medicala falsa ContSters196802 ContSters196802 buna seara am primit si eu o citatie de la parchet ca INVINUIT pentru articolul 291 din C.P .m-am informat si mi sa spus ca ar fi vb despre o fisa medicala ... (vezi toată discuția)
Succesiune adult cu schizofrenie raduradulescu raduradulescu buna seara . va cer sfatul tuturor in urmatorul caz delicat : adult 21 de ani cu schizofrenie paranoida ,incadrat in gradul 2 handicap cu termen de evaluare 04 ... (vezi toată discuția)