avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... In urma cu cateva zile BRD finance ma anunta ca nu imi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

In urma cu cateva zile BRD finance ma anunta ca nu imi prelungeste ...

In urma cu cateva zile BRD finance ma anunta ca nu imi prelungeste valabilitatea cardului de credit aferent contractului 800142779 pe motiv ca am intarzieri la plata si bonitate. Precizez ca sunt expert contabil, am un venit lunar de peste 9000 lei iar intarzieri nu exista (se poate verifica) .Folosesc cardul pentru rezervari pe "booking" iar ultima folosire a fost in anul 2018 cand am achitat o cazare in Scotia rambursarea facandu-se in termen, Se poate verifica.
Rog un sfat si eventual un domn avocat prin care as putea sa-i actionez pentru denigrare.
Multumesc celor ce ma vor ajuta
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:21, 19 Ianuarie 2023
Faceti reclamatie.
Anghelescu a scris:
Rog un sfat si eventual un domn avocat prin care as putea sa-i actionez pentru denigrare.

Denigrare in fata cui?
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2023
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la booking.com Razwy Razwy Buna ziua, As avea nevoie de sfatul dvs. in legatura cu urmatoarea problema: in luna august am calatorit in Macedonia si am rezervat o cazare pentru 3 nopti ... (vezi toată discuția)
Raportat abuziv la biroul de credite valeantudor valeantudor Buna ziua. Am patit o chestie interesanta ... am vrut acum o saptamana sa imi fac un card de cumparaturi si am fost refuzat pe motiv ca sunt raportat la Biroul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la ... Laurentiu197 Laurentiu197 Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la BRD și după cum mi sa spus de cei de la banca ca trebuie sa depun minim 50 de lei în fiecare ... (vezi toată discuția)