avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am nevoie de urmatoarea informatie pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am nevoie de urmatoarea informatie pentru adeverinta ...

Buna ziua, am nevoie de urmatoarea informatie pentru adeverinta stagiu de cotizare, adeverinta grupa, etc, pentru pensionare, firma (T.A.G.C.IND ANTEPRIZA DE CONSTRUCTII INDUSTRIALE - CONSTANTA) , (PERIOARA 1985-1994), si S.C. Concret S.A. unde se afla arhiva? Multumesc, o zi buna!
Cel mai recent răspuns: ninacorina , utilizator 16:03, 19 Ianuarie 2023
Stagiu de cotizare nu aveti de unde sa obtineti ... acesta a aparut incepat cu 01.04.2001.

Pentru TAGC.... ..vedeti aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

pt Concret SA intrebati la SC CORONA TRUST SRL- lichidator judiciar
Sediu: CONSTANŢA, Str. AV.ROMEO POPESCU, Nr. 9A, Judet Constanţa
MULTUMESC FRUMOS!! O ZI BUNA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc arhiva societatilor; tagc ind ac ind constanta, pmns ... Nikoleta N Nikoleta N Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Unde găsesc arhivele de la tc-ind craiova Valentina254 Valentina254 Arhivele de la TC-ind craiova pt a recupera o adeverinta de vechime (vezi toată discuția)
Reconstituirea vechimii in munca - probleme avocat nicoletalazarec nicoletalazarec Buna seara. Acum un an m-am adresat unui avocat pentru ma ajuta a-mi reface carnetul de munca, pierdut cu ani in urma, nereusind a procura singura adeverintele ... (vezi toată discuția)