avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Este normal ca angajatorul tău să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Este normal ca angajatorul tău să includă in nota ...

Bună ziua! Este normal ca angajatorul tău să includă in nota de lichidare o categorie care se cheamă "Predare lucrări" categorie care să solicite semnătura superiorului tău? Nu vi se pare ceva absurd? Dacă lucrezi în IT, ți-ai dat demisia și toate lucrările tale sunt în format electronic iar acestea se află oricum în sistemul companiei pentru care lucrezi, doar nu pleci cu ele acasă!
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 20:29, 19 Ianuarie 2023
Nu este așa de simplu. Firma vă poate cere daune pentru stadiul de realizare și calitatea lucrărilor. Semnătura superiorului se justifică prin natura IT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota lichidare ContSters66930 ContSters66930 Mi-am dat demisia cu preaviz conform CIM. A trecut preavizul si in timpul preavizului nu mi s-a pus la dispozitie nota de lichidare. Cam la cateva saptamani ... (vezi toată discuția)
Viza de specialitate caiet sarcini si note ariaint ariaint Buna ziua, Lucrez intr-o companie SA cu capital de stat, ca sef departament IT Conform regulamentului intern existent orice structura poate initia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare despre legalitatea supravegherii video, ... Haiduc00647 Haiduc00647 Buna ziua, Am o intrebare despre legalitatea supravegherii video, audio si a computerlui de munca. Se lucreaza de acasa. Camera video este de tip ... (vezi toată discuția)