avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună seara! O persoană a abordată în bășcălie ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună seara! O persoană a abordată în bășcălie de un rom. ...

Bună seara! O persoană a abordată în bășcălie de un rom. Altul a filmat și filmarea a fost pusă pe Facebook. Este legală filmarea fără acordul persoanei și distribuirea ei ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:22, 19 Ianuarie 2023
Buna seara!
Nu este legala.
Puteti face sesizare la politie.
Nu este legala pentru ca nu are acordul persoanei filmate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmata pe facebook ContSters334929 ContSters334929 am fost filmata pe facebook in timp ce faceam dragoste cun individ si ii dadusem webcam el acum ma ameninta ca pune filmele cu mine pe internet am 37 de ani ... (vezi toată discuția)
filmare in timpul sedintei adunarii generale!buna seara! as dori sa mi spuneti daca ma poate filma un minor, ... Baideanucatalina@gmail.com Baideanucatalina@gmail.com Buna seara! As dori sa mi spuneti daca ma poate filma un minor, fara acordul meu, intrucat in timpul convocarii adunarii generale am avut o serie de replici ... (vezi toată discuția)
Buna. Îmi puteți spune dacă un salon de înfrumusețare are ... AncaValentina AncaValentina Buna. Îmi puteți spune dacă un salon de înfrumusețare are dreptul să filmeze un client și să pună filmarea pe pagina de faceboo? (fără un acord ... (vezi toată discuția)