avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Dacă am un azil ptr. persoane vârstnice, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Dacă am un azil ptr. persoane vârstnice, propietate ...

Bună ziua! Dacă am un azil ptr. persoane vârstnice, propietate privata( este proprietatea mea), care sunt condițiile ca să pot sa o iau pe mama mea, bătrână, sa o îngrijesc la azil fără taxa? Mama nu are bani! Exista o lege care sa o oblige sa plătească?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:06, 19 Ianuarie 2023
nu exista nici o lege. puteti sa-i ingrijiti gratis pe toti batranii, daca aveti din ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare camin de batrani impotriva vointei fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, bunica mea a suferit in vara asta de mai multe afectiuni acute si a stat mai multe luni internata intr-un spital, timp in care nu a vrut deloc sa se ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)
Am aproape 70 de ani și deja mi-e foarte greu să mă întrețin singură. există cămine de bătrâni care acceptă un apartament în schimbul îngrijirii? Franka Franka Buna ziua. Ma intereseaza daca in tara exista camine de batrani care accepta o locuinta (apartament) contra unei cote de intretinere. Sa o gestioneze ei cum ... (vezi toată discuția)