avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru fiul meu care se confruntă cu următoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru fiul meu care se confruntă cu următoarea situație: ...

Pentru fiul meu care se confruntă cu următoarea situație:
A fost angajat cu contract de muncă pe perioada nedeterminată începînd cu 30. 05.2022. Mentionez ca la acea vreme nu i s-a inmanat un exemplar de contractul de munca, și nici măcar fisa postului. A continuat sa lucreze.
Pe 11 octombrie a fost informat ca nu mai are ce cauta la locul de munca.
Pa data de 24 octombrie a fost chemat la locul de munca unde i s-au inmânat printre altele un exemplar din contractul de muncă semnat de angajator și angajat, O notificare, și un contract pe perioadă determinată incepând cu 24, 08 pana la 12 oct. 2022. Acest contract de munca nu este semnat de el. Un extras din revisal unde figurează și data de 30.09.2022. , dar și data de 12.10.2022
I s-a pus in vedere ca daca nu semnează contractul de munca pe durata determinata și notificarea nu isi va putea incasa salariul. De nevoie a semnat.
Acuma el are la el contractul pe perioadă nederminată (semnat de el), notificarea care nu este semnată de el, contractul pe perioadă determinată care nu este semnat de el și extras din revisal.
Mentionez ca nu există nicio decizie de incetare a contractului individual de muncă. A dat in judecata Angajatorul.
Are sanse in instanță?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:02, 20 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desi , nu vedem actele, din ce spuneti dvs ar avea ceva sanse daca nu a semnat c.i.m. ... notioficarile sau deciziile de incetare a c.i.m. nu trebuie semnate de catre salariati .. ei doar semneaza de primirea unui exemplar de pe aceste documnete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract individual de munca Midgardniflheim Midgardniflheim Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire. Am semnat un contract individual de munca pe o perioada nedeterminata pe data de 24.10.2017, urmand ... (vezi toată discuția)
Demisia in codul muncii sanducatanas sanducatanas Am o intreprindere individuala,I.I. Din data de 3 iulie 2012 am angajat,cu contract de munca pe perioada nedeterminata o vanzatoare.In 31 iulie s-a prezentat ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva danmirceazamora danmirceazamora Buna ziua. am fost angajat din somaj pe durata nedeterminata, am semnat contractul fara sa primesc un exemplar. Dupa 2 luni si jumatate, timp in care am ... (vezi toată discuția)