avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termenul de introducere a actiunii pentru obligarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termenul de introducere a actiunii pentru obligarea ...

Care este termenul de introducere a actiunii pentru obligarea spitalului de a elibera actele pacientului decedat in spital?
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2023
dumitrucera, utilizator
Cel mai recent răspuns: dumitrucera , utilizator 16:03, 23 Ianuarie 2023
Este speta complexa conditionata de eventualul acord al pacientului decedat asupra confidentialitatii starii sale de sanate si a documentelor medicale
Termenul legal este de 6 luni de la deces
Care este temeiul legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare copie foaie de observatie mircea_ghe84 mircea_ghe84 Va salut! Lucrez intr-un spital municipal si de curand am primit pe adresa unitatii urmatoarea solicitare: fiica unei paciente decedate, solicita eliberarea ... (vezi toată discuția)
Eliberare copie fisa medic familie ContSters68307 ContSters68307 Buna ziua, Am solicitat medicului de familie a fiului meu minor o copie dupa fisa lui medicala (avem asigurare privata de sanatate si asteptam acordul de ... (vezi toată discuția)
Refuz informatii medicale cicoret cicoret Va rog sa-mi raspundeti daca un consilier juridic are dreptul sa refuze eliberarea unei copii dupa o foaie de observatie clinica sotiei unui pacient decedat. ... (vezi toată discuția)