avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termenul de introducere a actiunii pentru obligarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termenul de introducere a actiunii pentru obligarea ...

Care este termenul de introducere a actiunii pentru obligarea spitalului de a elibera actele pacientului decedat in spital?
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2023
dumitrucera, utilizator
Cel mai recent răspuns: dumitrucera , utilizator 16:03, 23 Ianuarie 2023
Este speta complexa conditionata de eventualul acord al pacientului decedat asupra confidentialitatii starii sale de sanate si a documentelor medicale
Termenul legal este de 6 luni de la deces
Care este temeiul legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare copie foaie de observatie mircea_ghe84 mircea_ghe84 Va salut! Lucrez intr-un spital municipal si de curand am primit pe adresa unitatii urmatoarea solicitare: fiica unei paciente decedate, solicita eliberarea ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu ca spitalul sa elibereze apartinatorului unui ... Alina Avila Alina Avila Este obligatoriu ca spitalul sa elibereze apartinatorului unui pacient decedat scrisoare medicala? (vezi toată discuția)
Eliberare copie fisa medic familie ContSters68307 ContSters68307 Buna ziua, Am solicitat medicului de familie a fiului meu minor o copie dupa fisa lui medicala (avem asigurare privata de sanatate si asteptam acordul de ... (vezi toată discuția)