avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulentul de insertie se acorda mai multor copii in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulentul de insertie se acorda mai multor copii in acelasi ...

stimulentul de insertie se acorda mai multor copii in acelasi timp ? ex : am copil de 2 ani si unul de 1 luna . primesc de pe amandoi ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 20 Ianuarie 2023
In opinias mea, se acorda pentru amandoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru tata georgiana55 georgiana55 Buna ziua! Sunt insarcinata si in momentul de fata ma aflu in concediu de risc maternal. Ma intereseaza sa aflu urmatoarele detalii: - dupa ce eu ca mama imi ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie DalinaAlessia DalinaAlessia Buna ziua! Am.o fetita de 15 luni si sunt din nou insarcinata. Pt ea tatal ia de la nastere stimulent de insertie de 650 de lei. Cand se va naste al.doilea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie lunara pentru cresterea copiilor LiliMaria LiliMaria Care este indemnizatia pe care trebuie sa o primesc lunar? Precizez ca am un copil mai mare de 3 ani, iar in prezent urmeaza altii 2 copii (gemeni). Pot primi ... (vezi toată discuția)