avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Perioada in care un salariat se afla in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Perioada in care un salariat se afla in concediu medical ...

Buna ziua,

Perioada in care un salariat se afla in concediu medical este considerata perioada de vechime in munca? (nu ma refer la stagiul de cotizare pentru pensie ci strict ca vechime in munca).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 20 Ianuarie 2023
In opinia mea, da .. munca prestata in baza unui c.i.m. constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical este considerat vechime in munca? somer1234 somer1234 Buna ziua, la calculul indemnizatiei de somaj se poate lua in considerare concediul medical efectuat in 2015 ca perioada de vechime in munca, la stabilirea ... (vezi toată discuția)
Cim part - time EuPiti EuPiti buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce drepturi imi revin ca urmare a semnarii unui contract part-time? cum se calculeaza ca vechime la pensie? multumesc (vezi toată discuția)
Vechime in munca in cazul cim cu timp partial anna2000 anna2000 in ce fel se reflecta asupra vechimii in munca faptul ca se incheie contract de munca cu timp partial sau munca la domiciliu? vechimea in munca este legata de ... (vezi toată discuția)