avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Tocmai ce am cumpărat o casa cu spațiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Tocmai ce am cumpărat o casa cu spațiu comercial ...

Bună ziua ! Tocmai ce am cumpărat o casa cu spațiu comercial .. spațiul comercial este închiriat de către fostul proprietar, între mine și actualul chiriaș nu exista niciun contract.. din câte am înțeles, contractul de închiriere a expirat pe data de 31.12.2022, și dânșii vor sa părăsească locul.. dar vor sa ia totul ( calorifere, air condiționat, centrala pe gaz, fațada..) nu știu ce drepturi au sa facă asta .. din câte știu n-au niciun contract care sa dovedească ceva... ma poate ajuta cineva cu niște info .. mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 14:25, 20 Ianuarie 2023
le faceti plangere pt distrugere si furt
Dacă centrala termică e cumparata de ei, la fel și caloriferele,dacă la fel aerul condiționat e al lor normal că le pot lua.Probabil au facturi și chitanțe pentru ele.Noul comerciant care închiriază spațiul comercial își amenajează spațiul cum dorește și vine cu materialele și echipamentele lui(vitrina frigorifica dacă face măcelărie,bancomat dacă face bancă) și nu vă rămân dumneavoastră când pleacă.Nu ați discutat cu vânzătorul aceste aspecte înainte de a cumpăra?
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2023
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord al asociatiei de propietari marcelpopescu75@yaoo.com marcelpopescu75@yaoo.com La parterul blocului in care locuiesc sunt spatii comerciale . Firma care le detine ne solicita sa fim de acord cu urmatorele lucruri pentru a le inchiria ei ... (vezi toată discuția)
Antene pe fatada blocurilor dddgab dddgab Buna ziua. Cred ca am citit undeva ca montarea aparatelor de aer conditionat si a antenelor parabolice pe zidurile (fatada) blocurilor nu ar avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri caldura la comun. w_v_w_v w_v_w_v Cum sa fac cu firma care repartizeaza costurile(ISTA) ca nu vor sa scoata de la plata pe cei debransati(desi timp de 2 ani au vrut) si aplica ordinul ... (vezi toată discuția)