avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Va rog sa ma indrumati : unde pot depune o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Va rog sa ma indrumati : unde pot depune o sesizare ...

Buna ziua.
Va rog sa ma indrumati : unde pot depune o sesizare privind tratamentul aplicat clientilor de catre o banca? Sunt purtata cu vorba de la centrala la agentia locala, pentru restituirea unei sume (16 CHF). Nu sunt multi, dar sunt ai mei.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tuilleries , utilizator 09:23, 21 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare consultanta restituire credit la cursul de schimb din momentul contractarii gabryela77 gabryela77 Bun gasit! Am rugamintea sa imi spuneti daca putem discuta pe tema unui imprumut acordat de o anumita banca,in moneda elvetiana, in anul 2007? Ca multi alti ... (vezi toată discuția)
Dreptul la rata inflatiei liliana83 liliana83 In anul 2011 am actionat in instanta banca de la care am contractat un imprumut de 58000 CHF in luna a 10.2008, pentru restituirea comisionului de risc in ... (vezi toată discuția)
Proces clauze abuzive jumugacostel jumugacostel ma intereseaza daca i se mai poate intenta bancii un proces privind clauze abuzive, daca contractul de credit a fost incheiat in luna august 2008? multumesc (vezi toată discuția)