avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Daca nu am facut taxa de succesiune dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Daca nu am facut taxa de succesiune dupa tata suntem ...

Buna ziua!Daca nu am facut taxa de succesiune dupa tata suntem trei frati poate mama sa faca un act ptr cine o ingrijeste ca dupa moartea ei partea eibsa revina celui care are grija de ea?
Buna ziua,
fără succesiune, nu poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune lenuta24 lenuta24 mama moarta iunie 2010,tata in viata ,suntem 4 fratii, 3 am fost la inmormantare 1nu a vrut sa vina,(nici o data in ultimi 25 ani nu ia cautat,fiind in accelas ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbătută. cum ne putem asigura că fratele care o îngrijește pe mama și vrea apartamentul, o va face în mod corespunzător? Beeg Beeg Buna ziua, in continuare va explic situatia mea, anul trecut tatal meu a murit, a ramas mama, eu si doi frati ai mei. Noi copii traim in Spania, dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Mama dorește să am grijă de ea și să rămân în casa părintească. doresc să îmi despăgubesc cei trei frați, dar unul dintre ei nu acceptă bani pentru partea lui, cum îl pot obliga? Desy99 Desy99 Suntem 4 frati si mama. Tatal a murit acu 10 ani. Avem fiecare certoficat de mostenitor cu cota din casa ce ne revine fiecaruia. Acum mama vrea sa raman eu in ... (vezi toată discuția)