avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mașina a ieșit acum câteva zile din garanție și ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mașina a ieșit acum câteva zile din garanție și azi am rămas ...

Mașina a ieșit acum câteva zile din garanție și azi am rămas cu ea pe dreapta.
Problema mecanică este defecțiunea senzorilor de ulei și motorul a mâncat tot uleiul fără a sesiza la timp.
Pot cere plata reparațiilor? fiindcă procesul prin care ea a rămas fără ulei cu sigranță este și din perioada garanției, chiar dacă nu a fost descoperit la timp
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 04:20, 21 Ianuarie 2023
Daca a expirat perioada de garantie,nu mai puteti solicita plata reparatii
Eventual puteti realiza expertiza tehnica a masinii care sa concluzioneze asupra factorilor generatori ai defectiunii si cu raportul de exeprtiza sa demarati demersurile aferente
Puteați măsura nivelul uleiului și fără senzori:
Motorul are și joja pentru masurarea nivelului de ulei.Descopereati din timp dacă măsurați.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autovechicul cu vicii ascunse anonim123434 anonim123434 In urmă cu 10 zile am achiziționat un autoturism, la momentul cumpărării mașina s a comportat super ok însă a doua zi a început să aibă probleme am ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)
Revizie reprezentanta - expertiza auto M9M M9M Buna ziua, Am facut revizia la masina la reprezentanta, ajuns acasa am deschis capota si constat ca nu s'a schimbat nimic la motor (filtre, ulei etc.) ... (vezi toată discuția)