avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Transfer leasing auto achitat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Transfer leasing auto achitat

Am cumparat un furgon nou pe PFA si mai am de achitat ultima rata. Anul trecut am inchis PFA dar am platit ratele la zi. As vrea sa trec furgonul prin contract de novatie pe numele meu. Pot achita ultima rata ca persoana fizica? E vreo problema daca am desfiintat PFA inainte de incheiere contract leasing dar sunt cu taxele la zi?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023
AlinaDumitrache, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlinaDumitrache , utilizator 10:16, 21 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract novatie leasing cris82 cris82 buna ziua. as dori sa ma lamuriti intr-o problema. o cunostinta a incheiat un contract de leasing pt o masina acum 2 ani si din pacate anul trecut in toamna a ... (vezi toată discuția)
Transfer de bunuri pfa -pf loriel loriel In urma cu 4 ani sotul meu, in calitate de PFA, a achizitionat o masina in leasing. In aceasta toamna contractul de leasing expira si dupa terminarea ratelor ... (vezi toată discuția)
Ajutooor!!! inregistrare in conta contract de novatie anca68 anca68 O societate comerciala a preluat de la o persoana fizica, o masina in leasing printr-un contract de novatie. Persoana fizica a platit pana la momentul ... (vezi toată discuția)