avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbarea adresei sediului social. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbarea adresei sediului social. ...

Actul constitutiv al unui SRL infiintat in 2018 difera, ca forma, de cel solicitat azi.
La schimbarea adresei sediului social se va depune actul constitutiv modificat cu forma din 2018 sau trebuie refacut in totalitate conform cerintelor actuale?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 24 Ianuarie 2023
Actul constitutiv se reface in totalitate.
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind schimbarea sediului
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinea logică a unor modificări pe srl, asociat unic? oana.osc oana.osc Bună ziua, Vă rog, am nevoie de ajutor pentru a înțelege ordinea logică a unor modificări pe SRL, asociat unic.ordinea logică a unor modificări pe ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot reactualiza actul constitutiv ContSters236592 ContSters236592 Trebue sa i-mi schimb sediul social si la reg. comertului mi-au cerut actul constitutiv reactualizat. poate cineva sa-mi explice mai detaliat cum porocedez ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie sa cuprinda dosarul care se depune la registrul comertului pentru: imobiliare imobiliare Ce acte trebuie sa cuprinda dosarul care se depune la Registrul Comertului pentru: 1.Autorizarea unui cod caen la terti, aflat in statut, pe langa celelalte ... (vezi toată discuția)