avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare mașină
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare mașină

Buna seara ! Tatăl meu se confruntă cu următoarea situație : Beneficiază de două mașini. In luna decembrie a împrumutat una din mașini unei cunoștințe care a făcut accident în care au fost implicate trei autoturisme dintre care una dauna totala . Accidentul s-a produs din pricina acestei cunoștințe cu mașina tatălui meu. Ulterior tatăl meu a radiat mașina accidentată. Întrebarea este : pe viitor va trebui sa plătească o asigurare mai mare pentru cealaltă mașină ? ( Cea neavariata). Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023
madalinamonica91, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:02, 21 Ianuarie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, daca s-a folosit asigurarea, va plăti mai mult pt toate masinile detinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2000 de euro despăgubire pentru o mașină din 2017, avariată în proporție de 90%. ar trebui să acceptăm, sau ce altceva putem face? Elena ciurdar Elena ciurdar Am fost implicat într-un accident rutier vinovatul ne-a dat asigurarea lui cei de la asigurări ne-au oferit 2000 euro masina fiind avariată 90 la sută ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari nu achita daune elles_1984 elles_1984 Buna, in 2012 un prieten de-al meu a provocat un accident (cu masina de firma) in care au mai fost implicate 2 masini. Cele doua masini erau oprite din cauza ... (vezi toată discuția)
Ce suma de bani primesc pe o masina cu dauna totala Gabriel1990 Gabriel1990 Buna ziua, In data de 31.07.2017 mama mea a suferit un accident auto, ea fiind nevatamata, dar masina in urma constatarii asiguratorului este considerata ... (vezi toată discuția)