Deci am fost oprit in trafic la un control.... Si au gasit 2 pastile si niste praf... Nu era cine stie ce (nici nu stiu ce e ca era nedeschis, zacea acolo de nu stiu cand). Am fost testat cu drug testul si totul a iesit negativ....nu am fost dus la sectie sa dau declaratie dar politistul a luat tot in vederea predarii mai departe a probelor si analizarii acestora.... Mi a spus ca urmeaza sa faca o analiza in laborator si ca posibil ca o sa fiu contactat de cineva sau o sa primesc o foaie acasa... Totodata mi a spus ca nu ar trebui sa fie cine stie ce grav pentru ca de obicei de la 5 pastile in sus e treaba destul de serioasa.... Acum nici nu stiu la ce sa ma astept cu exactitate.... Avand in vedere ca nu am scris nici o declaratie.... Nu am semnat nimic..... Are cineva vreo idee? Sau sfat?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Este foarte bine la testul control a iesit rezultat negativ
Urmeaza dupa analiza pastilelor si a prafului sa se concluzioneze natura substantelor conditionat de care autoritatile competente vor dispune masuri in consecinta
Dar despre faptul ca nu am fost luat de am dat o declaratie nu am semnat nimic, si desore faptul ca pana si politistul a spus ca nu ar trebui sa fie grav deoarece este o cantitate micuta ce parere aveti?
ynocentta a scris:
Este foarte bine la testul control a iesit rezultat negativ
Urmeaza dupa analiza pastilelor si a prafului sa se concluzioneze natura substantelor conditionat de care autoritatile competente vor dispune masuri in consecinta
Preia DIICOT cazul.
Daca sunt droguri o sa va cheme la audiere și ar fi bine sa mergeti însoțit de avocat fiind vorba despre DIICOT.
Ei au tendinta de a retine persoana și dacă mergeți fără avocat riscati sa fiti victima sigura.
Vor face multe verificări pana sa va cheme pentru ca obișnuiesc sa își facă temele bine.
Daca nu aveți antecedente penale aveți șanse sa scăpați de o condamnare penală și de cazier cu avocat specializat în drept penal pe astfel de cazuri.