avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Control in trafic. Au gasit 2 pastile si putin praf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Control in trafic. Au gasit 2 pastile si putin praf

Deci am fost oprit in trafic la un control.... Si au gasit 2 pastile si niste praf... Nu era cine stie ce (nici nu stiu ce e ca era nedeschis, zacea acolo de nu stiu cand). Am fost testat cu drug testul si totul a iesit negativ....nu am fost dus la sectie sa dau declaratie dar politistul a luat tot in vederea predarii mai departe a probelor si analizarii acestora.... Mi a spus ca urmeaza sa faca o analiza in laborator si ca posibil ca o sa fiu contactat de cineva sau o sa primesc o foaie acasa... Totodata mi a spus ca nu ar trebui sa fie cine stie ce grav pentru ca de obicei de la 5 pastile in sus e treaba destul de serioasa.... Acum nici nu stiu la ce sa ma astept cu exactitate.... Avand in vedere ca nu am scris nici o declaratie.... Nu am semnat nimic..... Are cineva vreo idee? Sau sfat?
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2023
Ionn23, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:25, 23 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este foarte bine la testul control a iesit rezultat negativ
Urmeaza dupa analiza pastilelor si a prafului sa se concluzioneze natura substantelor conditionat de care autoritatile competente vor dispune masuri in consecinta
Dar despre faptul ca nu am fost luat de am dat o declaratie nu am semnat nimic, si desore faptul ca pana si politistul a spus ca nu ar trebui sa fie grav deoarece este o cantitate micuta ce parere aveti?

ynocentta a scris:

Este foarte bine la testul control a iesit rezultat negativ
Urmeaza dupa analiza pastilelor si a prafului sa se concluzioneze natura substantelor conditionat de care autoritatile competente vor dispune masuri in consecinta

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Preia DIICOT cazul.
Daca sunt droguri o sa va cheme la audiere și ar fi bine sa mergeti însoțit de avocat fiind vorba despre DIICOT.
Ei au tendinta de a retine persoana și dacă mergeți fără avocat riscati sa fiti victima sigura.
Vor face multe verificări pana sa va cheme pentru ca obișnuiesc sa își facă temele bine.

Daca nu aveți antecedente penale aveți șanse sa scăpați de o condamnare penală și de cazier cu avocat specializat în drept penal pe astfel de cazuri.

Scris din București 2023
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu 2 pastile in posesia mea Ionn23 Ionn23 Deci am fost oprit in trafic la un control.... Si au gasit 2 pastile si niste praf... Nu era cine stie ce (nici nu stiu ce e ca era nedeschis, zacea acolo de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control ... Disfisher Disfisher Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control de rutina și mi-a fost făcut drug test-ul ieșind pozitiv THC și amfetamina , ... (vezi toată discuția)
Buna seara !! pe data de 25 august 2024 am fost oprit de un echipaj ... Alin2294 Alin2294 Buna seara !! Pe data de 25 August 2024 am fost oprit de un echipaj de poliție referitor la un control în trafic !! Am fost testat cu drug-testul ieșind ... (vezi toată discuția)