avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins cu 2 pastile in posesia mea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins cu 2 pastile in posesia mea

Deci am fost oprit in trafic la un control.... Si au gasit 2 pastile si niste praf... Nu era cine stie ce (nici nu stiu ce e ca era nedeschis, zacea acolo de nu stiu cand). Am fost testat cu drug testul si totul a iesit negativ....nu am fost dus la sectie sa dau declaratie dar politistul a luat tot in vederea predarii mai departe a probelor si analizarii acestora.... Mi a spus ca urmeaza sa faca o analiza in laborator si ca posibil ca o sa fiu contactat de cineva sau o sa primesc o foaie acasa... Totodata mi a spus ca nu ar trebui sa fie cine stie ce grav pentru ca de obicei de la 5 pastile in sus e treaba destul de serioasa.... Acum nici nu stiu la ce sa ma astept cu exactitate.... Avand in vedere ca nu am scris nici o declaratie.... Nu am semnat nimic..... Are cineva vreo idee? Sau sfat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:46, 23 Ianuarie 2023
Rugam respectati regulamentul forumului si nu deschideti mai multe topicuri cu subiect identic
Pentru coerenta discutiei,continuati in topicul initialwww.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control in trafic. au gasit 2 pastile si putin praf Ionn23 Ionn23 Deci am fost oprit in trafic la un control.... Si au gasit 2 pastile si niste praf... Nu era cine stie ce (nici nu stiu ce e ca era nedeschis, zacea acolo de ... (vezi toată discuția)
In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, ... Alex Mirica Alex Mirica In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, aceștia mi-au adus la cunoștința ca voi fi testat cu etilotestul după care va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la ... Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera am fost testat cu etilotestu rezultatul a fost 0.00 polițistul mia făcut ... (vezi toată discuția)