avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum fac sa reclam un act fals cu inscrisuri in fals ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum fac sa reclam un act fals cu inscrisuri in fals depus intr-un ...

cum fac sa reclam un act fals cu inscrisuri in fals depus intr-un proces impotriva mea de executare silita.
eu deja am cerut in instanta cercetarea acestui act depus de avocat si facut de executorul judecatoresc , ba chiar am scris in intampinare ca denunt acest act conform art 304 cpc L 1342010 dar surpriza ....judecatoarea de la Buftea a ignorat total cererea mea si a luat de bun actul . in motivarea sentintei a cautat o cale prin care sa-mi dea castig de cauza dar sa evite acel act si cercetarea lui.
am facut sesizare la inspectia judiciara si cei de acolo s-au ferit sa zica ceva despre acest act dar au zis ca exista un oug care spune ca daca sentinta este in favoarea mea nu mai conteaza acel act.
cu acel act declarat nul sau fals eu obtineam prescrierea datoriei , asa judecatoarea mi-a dat castig de cauza in prima instanta pe motiv ca nu mi s-au comunicat actele de cesiune, motiv pe care eu nu l-am adus in discutie si nu l-am cerut in acel proces.
ideea este ca s-a facut apel si probabil ca in apel vor intoarce decizia din prima instanta.
am facut si o plangere penala la parchet, dar dosarul nu se misca deloc.
UNDE MA MAI POT ADRESA cu acest act fals sau acest act cu inscrisuri in fals care l-am dovedit si-l pot dovedi oricand doar din actele care sunt la dosarul de executare silita ?
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2023
alinamandresi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:34, 23 Ianuarie 2023
Formulati contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare in fals a unui act autentic notarial giovanni72 giovanni72 La TMB reclamantul a cerut instanței declararea în fals a unui testament făcut la notar! Instanța a spus că reclamantul că a avut posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care ... Lucian Furdui Lucian Furdui Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care lucram ca șofer și am plecat de la această firmă fără preaviz de 20 de zile pentru că nu ... (vezi toată discuția)
Inscriere in fals la curtea de apel mototo mototo Buna seara; va rog sa ma ajutati cu opiniile dvs. In prima instanta - tribunal , nu s-a cerut inscrierea in fals a unor inscrisuri depuse .Actiunea civila ... (vezi toată discuția)