avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! În curtea casei mele, se afla 2000 de m ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! În curtea casei mele, se afla 2000 de m pătrați ...

Bună seara!
În curtea casei mele, se afla 2000 de m pătrați de pământ, pământ care a fost al tatălui meu din partea bunicilor lui și în urma divorțului de mama mea,a rămas acesteia,deoarece, mama și copii au rămas în casă .Mama mea ,a cerut mamei ei 2000 de m din proprietatea dânsei, ca să nu mai zică tatăl meu ca ii ia pământul!Tatăl meu a decedat acum pământul este cel de la bunica din parte mamei,ce trebuie sa fac,să recuperez cei 2000 de metri de pământ ai tatălui meu,care ,cred ca a rămas la primărie!
Mă gândesc că primăria trebuie sa-mi dea cei 2000 de mazri de pământ ai tatălui meu,care a plătit impozit pe el pana a murit!

Cel mai recent răspuns: , 20:35, 22 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incercare de a fi inlaturat de la mostenire giv giv Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea problema: Tatal meu a decedat in anul 2015. Tatal sau a decedat in anul 2010. Eu i-am mostenit pe amandoi si am ... (vezi toată discuția)
Partaj succesiune dupa bunici 2014Elena 2014Elena A murit bunicul meu, dupa cativa ani a murit si bunica in acelasi an cu tatal meu Fratii tatalui meu au facut succesiunea fara tatal meu, au falsificat anexa 1 ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate cornel12 cornel12 cum pot intra in posesia unui titlu de proprietate pentru un pamant (din mediul rural)care este mostenire de la mama mea(decedata in 2005).Bunici mei au murit ... (vezi toată discuția)