avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua,va rog sa îmi spuneți în cât timp sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua,va rog sa îmi spuneți în cât timp sa prescriu ...

Bună ziua,va rog sa îmi spuneți în cât timp sa prescriu înregistrările video din spitalul veterinar, acolo unde mi-au operat catelusa...menționez ca operația s-a realizat în data de 3 ianuarie 2023 soi as dori sa știu cât timp mai am la dispoziție pt a cere și a vizualiza acele inregistrari..va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:56, 23 Ianuarie 2023
Potrivit art. 5 alin. (1) lit. e) din Regulamentul (UE) 2016/679, ”datele cu caracter personal sunt păstrate într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele; datele cu caracter personal pot fi stocate pe perioade mai lungi în măsura în care acestea vor fi prelucrate exclusiv în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică ori în scopuri statistice, în conformitate cu articolul 89 alineatul (1), sub rezerva punerii în aplicare a măsurilor de ordin tehnic și organizatoric adecvate prevăzute în prezentul regulament în vederea garantării drepturilor și libertăților persoanei vizate („limitări legate de stocare”);”

Potrivit Regulamentului general privind protecția datelor, datele se păstrează într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele. Datele cu caracter personal pot fi stocate pe perioade mai lungi în măsura în care acestea vor fi prelucrate exclusiv în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică ori în scopuri statistice, cu instituirea unor garanții.

Perioada de stocare poate fi stabilită prin acte normative ce reglementează domeniile specifice de activitate. În măsura în care se impune, este necesară modificarea/completarea acestora astfel încât normele să fie puse în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul in care am avut un accident de munca in luna martie ... Ando888 Ando888 In cazul in care am avut un accident de munca in luna Martie si cei din functie mi-au spus sa nu declar accidentul daca merg la medic. Am avut concediu medica ... (vezi toată discuția)
Legea 677 - date cu un caracter personal cenush cenush Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca un operator de date cu caracter personal care a colectat date cu caracter personal in timpul unei campanii ... (vezi toată discuția)
Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal im82 im82 Vă rog să mă ajutați în a clarifica unele neclarități privind acest document, care nu permite introducerea unei decizii alta decât accordul complet ... (vezi toată discuția)