avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Valabilitate ordonanta si executare silita in cazul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Valabilitate ordonanta si executare silita in cazul utilizarii unui act de identitate expirat

In cazul in care, in cererea privind emiterea unei ordonante presedintiale si in cea privind executarea silita a acesteia, a fost folosita o carte de identitate nevalida (care a fost inlocuita acum 4 ani de o alta, dar care, din motive necunoscute, nu a fost utilizata), reprezinta acestea un motiv temeinic pentru contestatia la exectuare?
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2023
fkorenschi, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:15, 23 Ianuarie 2023
nu, cu un buletin sau altul, aceeasi persoana e, corespunde cnp-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut o plângere penală pentru un autoturism ... Daniel174 Daniel174 Buna seara.Am făcut o plângere penală pentru un autoturism care mi-a fost băgat la impozit ,un contract de vânzare-cumpărare al căror date din buletin ... (vezi toată discuția)
Fals in acte- va rog ajutati-ma cu un sfat elena1981 elena1981 In 2002 am pierdut buletinul,cineva la gasit la falsificat schimbadu-i poza,a mai facut o carte de munca falsa pe numele meu si a luat produse de la FLANCO in ... (vezi toată discuția)
Acte gresite elenasarpe elenasarpe buna ziua ! as avea si eu cateva intrebari legate de actele de identitate gresite! 1) - pe certificatul de nastere este trecut un cnp gresit care nu are ... (vezi toată discuția)