avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, in urma unui divort cu copil am avut multe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, in urma unui divort cu copil am avut multe probleme ...

Buna seara,in urma unui divort cu copil am avut multe probleme cu fosta sotie,am incercat sa platesc la timp banii de intretine insa in anul 2019 fosta sotia sa gandit sa mearga la executor pentru a mi pune oprire pe 1/4 din salariu,am platit regulat de 3 ani iar acum citatie de la executor pentru o plata de 4000 lei reprezentand cheltuieli de judecata,sre poate contesta aceasta suma sau anula?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: John65 , utilizator 18:29, 23 Ianuarie 2023
Orice se poate contesta, cu conditia sa fiti in termen. Ce fel de cheltuieli reprezinta aceasta suma? Cand a intervenit ea? In mod normal aceste cheltuieli trebuiau comunicate de la inceput. Vi s a comunicat un proces verbal privind aceste cheltuieli?
Buna seara Doamna ,nu am nici o comunicare si nici un proces verbal,dupa 3 ani de la poprire a 1/4 din salariu am primit instiintare de plata a 4035 lei cheltuieli executor,as putea sa va trimit aceasta comunicare la o adresa? Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Victor-Dan Victor-Dan Buna ziua, Am o poprire de 1/3 din salariu,in valoare de 34000 lei(diferenta credit de nevoi personale) In fiecare luna mi se opreste din salariu cel putin ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca AntoanelaC AntoanelaC Buna seara, Am primit o instiintare de plata de la un executor judecatoresc. Trebuia sa platesc o sulta si cheltuielile de executare. Am platit sulta imediat ... (vezi toată discuția)
Executare silita inceputa in 2015, am aflat de ea in 2019 odata cu poprirea, ce pot face? negue_c negue_c Buna ziua, Dupa cum spune si titlul, zilele trecute am aflat ca la un executor judecatoresc exista dosar de executare pe numele meu, deschis in 2015, pentru ... (vezi toată discuția)