avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea a primit prin moștenire o casă și o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea a primit prin moștenire o casă și o bucată de teren ...

Mama mea a primit prin moștenire o casă și o bucată de teren de la mama ei...(bunica mea).După decesul bunicii mama a hotărăt să o vandă...Întrebare:poate să facă acest lucru fără acordul meu și a fratelui..????
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:02, 24 Ianuarie 2023
Credeti ca daca intrebati de mai multe ori, o sa primiti si raspunsuri care sa va placa? :))
Ati intrebat, vi s-a raspuns....nu e necesar acordul nici al dvs si nici al fratelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare moștenire fără acordul copiilor yoyosen yoyosen Mama mea a primit prin moștenire o casă și o bucată de teren de la mama ei...(bunica mea).După decesul bunicii mama a hotărăt să o ... (vezi toată discuția)
Obtinere teren de la parinte in viata inefabilu inefabilu Bunicul meu a decedat acum 11 ani. Bunica vrea sa-i dea mamei mele o bucata de teren din curtea unde locuieste pentru a-si construi o casa. Actuala gospodarie ... (vezi toată discuția)
Pamant bunici r3lutzu r3lutzu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Bunici mei sa hotarat sa imparta pamantul detinut fiilor(respectiv mama mea).La rand mama mea a hotarat sa ... (vezi toată discuția)