avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită C A R -Credit cu scadenta anticipata
Discuție deschisă în Executare silită

C A R -Credit cu scadenta anticipata

Am facut un imprumut la C A R Moldova si nu am putut achita 3 rate la rand.s-a declarat scadenta anticipata a creditului. Am fost executat silit de catre executor ,pus sechestru pe bunuri si poprire pe salariul meu si al girantilor pana la achitarea integrala a creditului si a cheltuielilor de judecata.INTREBARE :1Este legal sa nu se tina cont de suma achitata din credit pana la neplata celor 3 rate?
2Eu acum sunt obligat sa platesc si poprirea girantilor astfel din salariul meu sa nu-mi mai ramana decat cate sute de lei in conditiile in care am un copil la facultate si o sotie cu pensie de invaliditate de munca?(poprirea girantilor si a mea reprezentand peste 3/4 din salariu)
Cel mai recent răspuns: ticarau daniel , utilizator 11:27, 24 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)
Poprire din 2 credite doczisanyi doczisanyi Buna ziua, Problema este puțin mai complexa, este vorba despre 2 persoane care acuma 3 ani au făcut un împrumut la banca, (la momentul acela trăiau in ... (vezi toată discuția)
Actiune instanta coplatitor laura-jurist laura-jurist buna ziua un coplatitor ( nu girant) care refuza sa isi indeplineasca obligatia de plata a unui credit, in solidar cu imprumutatul principal, poate fi ... (vezi toată discuția)