avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, la etajul 1 al imobilului in care locuiesc, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, la etajul 1 al imobilului in care locuiesc, sub apartamentul ...

Buna ziua, la etajul 1 al imobilului in care locuiesc, sub apartamentul meu este deschis un bar. In orice zi sau noapte la orice ora a zilei sau noptii acest bar deranjeaza cu muzica, galagie, urlete si tot ce implica un bar. Am sunat la politie aproape in fiecare noapte dar situatia nu s.a rezolvat, se linistesc doar cat sunt cei de la politie in bar, dupa o iau de la capat. As vrea sa stiu, ca sa obtina autorizatia de functionare, de cate semnaturi avea nevoie de la asociatia de locatari( de la mine nu are) si la ce distanta fata de apartamentele de locuit are voie sa functioneze un bar pentru ca programul de functionare oricum nu.l respecta. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:05, 25 Ianuarie 2023
Ba da! Una dintre semnaturi reprezentand acordul, TREBUIA, sa fie de la dvs.
Puteti face o sesizare scrisa, la parchet pentru faptul că functioneaza fara ca dvs. sa va fi dat acordul. Posibil ca semnatura dvs. sa fi fost falsificata. Altfel nu-i primea actele la Registrul Comertului pentru infiintarea firmei.
Sesizati oficial serviciul urbanism si directia corp control din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice atat noaptea cat si ziua Hexman Hexman Buna ziua, Am langa mine un apartament unde cu regularitate locatarii din el ma deranjeaza prin ascultarea de muzica, rasete, vorbit foarte tare, strigate, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecini chiriasi galagiosi ggabiy ggabiy As dori o solutionare a cazului meu, deoarece am incercat cateva variante fara succes. Apartamentul de deasupra noastra a fost inchiriat unor chiriasi, care ... (vezi toată discuția)
Cum pot sesiza un proprietar care inchiriaza fara contract? ipostolache ipostolache Buna ziua! Problema pe scurt: De cativa ani am in apartamentul de la etajul superior chiriasi. Unii au fost cu bun simt si n-am avut ce le reprosa, altii ... (vezi toată discuția)