avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul Indemnizatie crestere copil! Bună seara! Sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul Indemnizatie crestere copil! Bună seara! Sunt insarcinata in 3 luni cu al 2lea copil si urmează ...

Bună seara! Sunt insarcinata in 3 luni cu al 2lea copil si urmează sa ma întorc la munca după concediu de creștere copil 1, o sa mai prind 5 luni de munca probabil pana la nașterea copilului. Întrebarea este cum se calculează indemnizatia pentru bebe 2? Lunile acestea muncite plus cele dinaintea indemnizației primului copil? Sau este un alt calcul? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 25 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Șalariu + indemnizatia CCC1 acesta este calculul, dar dacă dacă din calculul indemnizației rezultă un cuantum al indemnizației lunare pentru creșterea copilului mai mic decât cuantumul indemnizației primit anterior nașterii celui din urmă copil, se acordă indemnizația lunară pentru creșterea copilului primită pentru copilul anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal dupa ccc, indemnizatie mai mica? Erika-Monica Erika-Monica Bună seara, Am o problema legata de locul de munca. În data de 29.08.2020, mi s-a întrerupt suspendarea CIC pt concediu de creștere a copilului. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori câteva detalii despre ccc Elena elena 95 Elena elena 95 Buna ziua, as vrea sa stiu daca soțul ia ccc1, si ne dorim si cel de al doilea bebe. Poate sa mai ia indemnizație daca bebe 2 se naște peste 8 luni de cand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc din somaj. am inteles ca pot beneficia de indemnizatie ... NicoletaMC NicoletaMC Indemnizatie CCC din somaj. Am inteles ca pot beneficia de indemnizatie CCC pentru bebe 2 care se naste la 5 luni dupa ce bebe 1 implineste 2 ani, pentru ca ... (vezi toată discuția)