avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am 24 de ani. Sunt studenta în ultimul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am 24 de ani. Sunt studenta în ultimul an. Am fost ...

Bună ziua! Am 24 de ani. Sunt studenta în ultimul an. Am fost crescuta de asistent maternal de la vârsta de 1 an. Aceasta își dorește să ma adopte la terminarea studiilor. Momentan nu am ieșit din sistemul de protecție. Dacă ies din sistem de exemplu peste o lună. Se mai pot depune actele în luna iulie? ( dacă sunt ieșită din sistem mai repede cu 3 - 4luni?)
Cel mai recent răspuns: Dila99 , utilizator 12:52, 26 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adopție copil Spiciuc Paraschiva Spiciuc Paraschiva Dacă am fost asistent maternal în cadrul protecției copilului, iar acum am ieșit la pensie se poate sa adopt un copil, iar tutorele copilului sa fie fiul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. fiica mea, in varsta de 24 ani este studenta la invatamant ... Elenia.M Elenia.M Buna ziua. Fiica mea, in varsta de 24 ani este studenta la invatamant cu frecventa redusa( master). Fiind orfana de un parinte, beneficiaza de ceva reducere la ... (vezi toată discuția)
Asigurarea in sistemul public de sanatate eyrene86 eyrene86 Am 24 de ani si momentan nu detin loc de munca. Am absolvit studiile de master in 2010, am cautat loc de munca, n-am gasit nimic si m-am inregistrat la somaj. ... (vezi toată discuția)