avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua La parterul blocului avem un spatiu gol( a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua La parterul blocului avem un spatiu gol( a fost o sala ...

Buna ziua
La parterul blocului avem un spatiu gol( a fost o sala de fitnes dar care nu mai functioneaza)prin care trec coloanele de caldura , care sunt mascate cu perete de rigips. Proprietarul plateste incalzire? Suprafata spatiului este cate a doua apartamente mari cu 2 camere.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 21:29, 31 Ianuarie 2023
Nici nu știu de ce ar trebui să vă mai răspund. Poate dintr-un soi de respect pentru vârsta pe care va lăudați c-o aveți, dar pe care nu prea vreți s-o dovediți în discuții.

Termografia este des folosita mai ales în situațiile eliberării acelui certificat de eficiență energetică. Și nu numai. Nu cred ca nu ați auzit.
[ link extern ] /
Și spre surpriza dvs. am și folosit o cameră din aia, pentru a vizualiza niște pierderi termice.

Chiar dacă nu știți ceva, nu trebuie să duceți discuția în derizoriu și să atacați cealaltă parte. Nu e nici o rușine să nu cunoști anumite lucruri.

Sunt conțăran cu domnia voastră, dar mi-e cam rușine ca suntem din aceeași regiune.

Vă las în pace.

Adam Grecu a scris:

Bai ma lasi cu termografia ta?
Hai sa vedem pe puncte:
Am inteles ce vroiai sa zici cu termografia. Asa lucrati voi in Oltenia. Prin Moldova nu lucram cu asa ceva, mai ales la asociatii de proprietari. Este prea molecular si nu le bagam in seama.
............................................
Eu ma opresc aici. Faca-se voia ta moncher !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul caldura jordella jordella Buna ziua, Am preluat o asociatie intr-un bloc nou care are centrala comuna de bloc, folosita pentru prepararea apei calde si incalzirea apartamentelor. ... (vezi toată discuția)
Incheiere contracte individuale cu dalkia termoservice george2104 george2104 Buna ziua, Suntem o scara care are o majoritate de 70% din apartamente decuplate de la termoficare. Cei 30% ramasi ne obliga prin contractul colectiv sa ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza set coloane din apartament tibiolah tibiolah Lociuesc intr-un bloc racordat la sistemul de incalzire centralizat. Recent m-am debransat cu forme legale, iar acum furnizorul in referatul tehnic de ... (vezi toată discuția)