avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... De la care valoare a pensiei se aplica impozitul de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

De la care valoare a pensiei se aplica impozitul de 10% ?

De la care valoare a pensiei se aplica impozitul de 10% ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:49, 26 Ianuarie 2023
De la ce depaseste 2000 lei.
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie de urmas Gabriela_C Gabriela_C Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care este algoritmul de calcul pentru pensia de urmas pt sotie supravietuitoare. Concret, daca de exemplu pensia sotului a ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe pensie Tibra Tibra La pensiile ce depășesc 2000 de lei se ia 10% sau 16% impozit pentru suma care depășește 2000 lei ??? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Impozit pensie dacă în luna noiembrie îmi vine pensia retroactiv ... papacostas papacostas Impozit pensie Dacă în luna Noiembrie îmi vine pensia retroactiv pe perioada August-Noiembrie care va fi cota de impozit ? Se ia impozit de 10% din ceea ... (vezi toată discuția)