avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie concediere in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie concediere in instanta

Am contestat in instanta decizia de concediere. Reprezentantul angajatorului a spus ca prin aceasta decizie nu sunt concediat ci imi este suspendat contractul de munca? Are dreptate?
A adus acum, dupa o luna si jumatate de la data deciziei,o hartie de la ITM prin care spune ca nu mai este postul. Este corecta aceasta depunere in instanta a documentului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 21:33, 22 Ianuarie 2010
dvs. ce ati depus la dosar? decizia de concediere; ce scrie pe ea ?
Incepand cu data de ..... se desface contractul de munca ........ si subsemnatul are termen de preaviz incepand cu data de ...........
cu ce art. din codul muncii ? 65?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva Apollo_ro Apollo_ro Buna ziua La 1 octombrie firma la care lucrez a disponibilizat 100 de angajati. Acum, dupa mai bine de o luna, firma refuza sa elibereze cartile de munca, ... (vezi toată discuția)
Restructurarea postului - va rog sa-mi dati un sfat! richard haideu richard haideu Buna seara! Vreau sa va multumesc mult pentru sfaturi! Astazi am primi notificarea de preaviz privind desfiintarea postului meu de economist/marketing ... (vezi toată discuția)
Acte concediere desfiintare post miha254 miha254 Buna, stie cineva cu certitudine ce documente trebuie sa emita societatea care doreste concedierea unui salariat datorita desfiintarii postului ocupat de ... (vezi toată discuția)