avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa fac intabularea la casa,dar nu am proces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa fac intabularea la casa,dar nu am proces verbal de incheiere ...

Vreau sa fac intabularea la casa,dar nu am proces verbal de incheiere a lucrarilor,casa nefiind complet terminata.ing.de cadastru i mi cere acest document.
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2023
Costica52, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 05:47, 31 Ianuarie 2023
Terminați casa și apoi o intabulati.

raluk0207 a scris:

Terminați casa și apoi o intabulati.

Asta stiam si eu .intrebarea ce fac in situatia de fata,cum o pot inscrie in cartea funciara.(va rog o solutie,nu raspunsuri seci )
Pai dacă vi s-a solicitat un document necesar intabularii și dvs nu îl aveți...ce soluții așteptați?
Art.37 alin 1 din Legea 7/1996
(1) Dreptul de proprietate asupra construcţiilor
construcţiilor se înscrie în cartea funciară în baza unui certificat de atestare eliberat de autoritatea locală emitentă a autorizaţiei de construire, care să confirme că edificarea construcţiilor s-a efectuat conform autorizaţiei de construire şi că există proces- verbal de recepţie la terminarea lucrărilor, precum şi a celorlalte dispoziţii legale în materie şi a unei documentaţii cadastrale.
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in legalitate DOROFTEILEGE DOROFTEILEGE Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren si locuinta in sectorul 5 al capitalei dobandite prin contract vanzare cumparare, locuinta finalizata in anul 2008. Am ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune vis a vis de imobil intabulat, avand mai multi coproprietari, insa autorizatia de construire emisa pentru el, fiind pe numele unui singur coproprietar. cum se poate remedia? B_BONE_S B_BONE_S Buna ziua, Vin catre dvs. cu rugamintea de a ma ajuta cu un punct de vedere, privind rezolvarea spetei expuse mai jos: Impreuna cu sotul meu, respectiv ... (vezi toată discuția)
(trecere casa in proprietate) buna ziua, am rugamintea sa imi ... syka syka (trecere casa in proprietate) Buna ziua, am rugamintea sa imi spuneti cum se poate rezolva urmatoarea situatie: parintii au decedat iar eu impreuna cu ... (vezi toată discuția)