avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conform legii 196/2018 durata mandatelor pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conform legii 196/2018 durata mandatelor pentru președintele ...

Conform legii 196/2018 durata mandatelor pentru președintele de asociație și comitet este de maxim 4 ani. Trebuie aprobată în Adunarea generală a proprietarilor SAU NU. ÎN Ordinul 1058/2019 privind Statutul cadrul al asociației de proprietari NU ESTE MENȚIONATĂ DURATA MANDATULUI .Poate Adunarea generală sâ aprobe un mandat MAI MUC, de 1-2 ani . Mulțumesc !!!!
Cel mai recent răspuns: DINU STAMATE , utilizator 13:08, 17 Martie 2023
Bineinteles, daca legea prevede maxim 4 ani. Asta e si scopul precizarii acelui maxim.
Adunarea generala cand dispune prin vot alegerea reprezentantului legal are competenta sa dispuna inclusiv durata mandatului acestuia,respectiv durata mai mica de 4 ani prevazuta de legiuitor
MULȚUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu doreste nimeni functia de presedinte asociatie stanciu4444 stanciu4444 Buna ziua, In bloc nu vrea nimeni sa fie presedinte. Ce este de facut ? Presedintele asociatiei si-a dat demisia, satul de calomniile diversilor locatari ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva ... Theoleo2009 Theoleo2009 Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva vreme. Contul a fost inchis si nu se poate deschide altul decât daca administratorul este ... (vezi toată discuția)
Am format un comitet de initiativa in vederea constituirii unei ... andreipetrini andreipetrini Am format un Comitet de initiativa in vederea constituirii unei noi Asociatii de Proprietari pe o singura scara de bloc. Am intocmit toate documentele ... (vezi toată discuția)