avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru întârzierea salariului, as dori anumite ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru întârzierea salariului, as dori anumite informații. ...

Pentru întârzierea salariului, as dori anumite informații. Patronul deține mai multe hoteluri și întârzie plata salariala la salariați și ce e de făcut.
In contract se zice ca pe data de 6 și 23 a lunii se plătește, care este termenul de zile minim cu întârzierea salariului, când pot face o sesizare și unde anume, la un moment dat ne saturam de întârzieri repetitive.
Sa zicem ca a întârziat 10 zile sau 7 zile sau 20(prevazut de contract).
Din ce am citit la itm se face plângere, sa i se facă control la acte as dorii și amenda.
In aceasta situație nu sunt numai eu, unde fac plângerea pentru a i se face controale și amenda?
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2023
bogdamica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:11, 27 Ianuarie 2023
Pentru acele intarzieri , nu va pati nimic....
Eu am întrebat despre termen de zile și ce scrie în lege mai exact, nu ca nu pățește nimic.
Daca exista termen , vi se posta ..... iar o intrebare se referea la unde faceti plangere si vreti amenda , etc... Tot pentru cunostinta dvs., exista si sanctiunea avertismentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul ma obliga sa imi fac card de salarii adrian_iordache adrian_iordache Buna ziua! Firma la care lucrez ma obliga sa imi fac CARD de salarii pentru livrarea salariului. Managerul din diviza la care lucrez a interzis casierului ... (vezi toată discuția)
Neplata remuneratie mexic85 mexic85 in caz de-ntarziere a remuneratiei, din partea unui angajator, catre angajat, in baza unui contract individual de munca banal, normal, fara clauze speciale,, ... (vezi toată discuția)
Intarziere plata salarii nicu6121 nicu6121 Buna ziua, Exista un termen de intarziere la plata salariului? Doresc sa stiu care ar fii termenul legal de intarziere pentru plata salariului, si in ... (vezi toată discuția)