avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am ajuns in șanț cu mașina,drum cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am ajuns in șanț cu mașina,drum cu zăpada,primăria a dormit

Astăzi am derapat cu.masina Intr o curbă, am ajuns în gardul unei case, mașina e dauna totala.Primaria nu a curățat nici o stradă,de la Poliție am sa mi iau ceva hârtii azi,ce pot face,va rog un răspuns,mulțumesc Simona
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actionati in judecata administratorul drumului dupa ce ati adresat notificarea de despagubire prealabila, in cazul unui raspuns negativ la cererea de despagubire Ar fi trebuit facute poze de la locul incidentului., starea drumului, etc
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati actiune in instanta impotriva administartorului drumului care nu a asigurat starea tehnica a carosabilului
Este necesara inclusiv expertiza tehnica a vehicolului
Am făcut poze,filmări,primăria a trimis un vehicul sa ne scoată, la poliție se știe ne dau azi hârtii,apoi evaluarea la un service auto și pt acțiune în instanță,putem singuri sau trebuie un avocat?mulțumesc pt răspuns.Notificarea de despăgubire prealabila unde tr adresată?

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Actionati in judecata administratorul drumului dupa ce ati adresat notificarea de despagubire prealabila, in cazul unui raspuns negativ la cererea de despagubire Ar fi trebuit facute poze de la locul incidentului., starea drumului, etc

Expertiza o vor face la un service auto,vor face un deviz estimativ cât o să coste,noi ce facem o reparam pe banii noștrii și apoi deschidem acțiune? Mulțumesc pt raspuns

ynocentta a scris:

Formulati actiune in instanta impotriva administartorului drumului care nu a asigurat starea tehnica a carosabilului
Este necesara inclusiv expertiza tehnica a vehicolului

Depinde unde a avut loc evenimentul (drum national, drum public in interiorul localitatii, privat, strada, in ce localitate,semnalizat, nesemnalizat...etc). Daca aveti asigurare CASCO plateste asiguratorul reparatiile. Daca nu, ptr a nu tine masina perioada lunga de timp, suportati dv costul reparatiilor urmand ca sa ii recuperati apoi in instanta.
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

Alte discuții în legătură

Dosar culpa comuna asirom danyella_butterfly@yahoo.com danyella_butterfly@yahoo.com Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident ,eu doream sa virez la stanga intr-o intersectie(unde se afla si o trecere de pietoni) iar in timpul acesta am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala Zagoni Zagoni Buna! Pe data de 16.09.2013, ora 20:30 seara am avut un accident rutier, lovind o caruta neiluminata din spate cu autoturism, pe un drum judetean, in afara ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa castig un proces cu cel care m-a lovit a1ur3l a1ur3l in primul rand bine v-am gasit. am si eu o problema. pe data de 29.08.2010 am fost lovit de un sofer cu asig la ardaf (nu a vazut semnul stop, si implicit a ... (vezi toată discuția)