avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am ajuns in șanț cu mașina,drum cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am ajuns in șanț cu mașina,drum cu zăpada,primăria a dormit

Astăzi am derapat cu.masina Intr o curbă, am ajuns în gardul unei case, mașina e dauna totala.Primaria nu a curățat nici o stradă,de la Poliție am sa mi iau ceva hârtii azi,ce pot face,va rog un răspuns,mulțumesc Simona
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
După părerea mea sunt șanse mici de admitere a plangetii. Administratorul drumului va invoca obligația conducătorului auto de a adapta viteza la condițiile de drum..

smn a scris:

Astăzi am derapat cu.masina Intr o curbă, am ajuns în gardul unei case, mașina e dauna totala.Primaria nu a curățat nici o stradă,de la Poliție am sa mi iau ceva hârtii azi,ce pot face,va rog un răspuns,mulțumesc Simona

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă dovediți ca ați circulat prudent aducând și un martor în acest sens (persoana aflata cu dvs în masina)sau cineva care a observat accidentul atunci restul aspectelor pot fi dovedite culpa administrator drum, daune produse autovehicul.Daca dauna era minora.poate nu renta sa angajați avocat dacă suma necesara reparației este mare nu prea aveți cum sa va descurcați fără.. Pe mine sincer ma ia durerea de cap când vad aceasta întrebare,,e nevoie de avocat"?Asa cum atunci când va operați mergeți la chirurg când va reparati mașina mergeți la mecanic auto ,nu știu de ce își imaginează concetățenii noștri ca fără av se pot descurca..E nevoie de o corespondenta cu autoritățile,redactarea unei cereri de chemare în judecata motivata in fapt si drept,interogatoriu,obiective expertiza ,administrarea probelor,răspunsul la întâmpinarea paratilor etc..Nu cred ca cele menționate anterior pot fi rezolvate cu modele de actiuni,sfaturi etc..Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar culpa comuna asirom danyella_butterfly@yahoo.com danyella_butterfly@yahoo.com Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident ,eu doream sa virez la stanga intr-o intersectie(unde se afla si o trecere de pietoni) iar in timpul acesta am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala Zagoni Zagoni Buna! Pe data de 16.09.2013, ora 20:30 seara am avut un accident rutier, lovind o caruta neiluminata din spate cu autoturism, pe un drum judetean, in afara ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa castig un proces cu cel care m-a lovit a1ur3l a1ur3l in primul rand bine v-am gasit. am si eu o problema. pe data de 29.08.2010 am fost lovit de un sofer cu asig la ardaf (nu a vazut semnul stop, si implicit a ... (vezi toată discuția)