avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! cum se calculeaza vechimea in munca avand ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! cum se calculeaza vechimea in munca avand in vedere ...

Buna ziua! cum se calculeaza vechimea in munca avand in vedere ca sunt angajata 1 ora/zi ?(Perioada 01.03.2014-prezent). in aceasta perioada am avut concediu crestere copil 05.09.2017-01.12.2017.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 30 Ianuarie 2023
1 an lucrat cu timp partial = 1 an vechime in munca

Perioada CCC constituie vechime in munca.
Va multumesc frumos pentru raspus. Stiti cumva baza legala?
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2023
raluka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. art.106 C.mun.

2. Art.22 din OUG 111/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maternitate, program part time flay flay Buna ziua, Doresc sa stiu daca in cazul in care in prezent sunt angajata cu 6 ore si imi voi dori un copil, ma afecteaza acest aspect?....la vechime sau la ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca echivalata in urma concediului de crestere a copilului dupa un contract de munca de 4 ore macri23 macri23 Buna ziua. Am fost in concediu de crestere a copilului 4 ani fara intrerupere (2 nasteri la interval de 2 ani). Inainte de a intra in concediu, aveam contract ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate gherasim_mimi gherasim_mimi sunt angajată de la 1 decembrie 2017 (e prima mea angajare, nu am altă vechime) și sunt însărcinată în luna a patra.Voi naște probabil la începutul ... (vezi toată discuția)