avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . Va rog sa mă ajutați cu un răspuns. In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . Va rog sa mă ajutați cu un răspuns. In anul 2005 ...

Buna ziua .
Va rog sa mă ajutați cu un răspuns.
In anul 2005 am vândut un apartament la care am fost coproprietari .
Soția după vânzare a fost la direcția taxe și impozite și a anunțat vânzarea.
Anul acesta direcția taxe și impozite ne somează că trebuie să plătim impozitul pe apartamentul vândut plus penalități.
In tot acest timp an de an ne am achitat taxele și impozitele pe apartamentul pe care îl avem în proprietate fara a fi anunțați de problema cu apartamentul vândut.
In prezent după 20 de ani nu am nimic la mâna că au fost anunțați.
Ce ar trebui sa fac ?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:15, 27 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestati sumele ce vi se imputa cu titlu de impozit atasand dovada faptului ca proprietar este o alta persoana, aceasta avand obligatia de declarare a bunului impozabil iar in caz de respingere , va adresati instantei de judecata ptr anularea actului administrativ.
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de sanctionare pentru lipsa rovignetei allyjana allyjana rovigneta expirata de 3 zile, primit prin posta PV nesimtit cu valoare amenda plus taxa despagubire 28 Eu.Este asa zisul pv cu semnatura electronica.Intrucat ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament platit doar pe numele unuia din proprietari danaistratescu danaistratescu Buna ziua, O familie sot - sotie au cumparat in 1969 un apartament. Pe contractul de cumparare figurau ambii. Pe vremea aceea, in 1969, la Administratia ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini vandute si anularea proceselor verbale de contraventie traianradocea traianradocea buna ziua.am vandut o masina acum aproximativ 2 ani.acum ma confrunt cu o probleme majora:la impozite mi-au aparut o serie de amenzi cu nr masinii pe care am ... (vezi toată discuția)